0
Winkelwagen
€ 0,00
Levertijd 1-3 werkdagen
Gratis retour
Tijdelijk 30 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 65,-
Foto
Kort iets over mezelf

Mijn naam is Nikki Zilverentant en ben 37 jaar oud. Ik ben gelukkig getrouwd en heb een zoontje van 1 jaar en een dochtertje van 9 jaar. Al jaren droom ik ervan om iets voor mezelf te beginnen maar altijd was er een reden om het niet te doen. Uiteindelijk heb ik nu besloten om mijn hart te volgen en het gewoon te proberen. Wil je meer over mij weten volg dan mijn blog of kijk bij FAQ.

No Waste Design, duurzaam én hip!
 
Duurzame producten kunnen ook leuk, hip, trendy én betaalbaar zijn. Dat bewijst No Waste Design met haar assortiment woonaccessoires en modeartikelen voor iedereen.
 
Waarom duurzaamheid belangrijk is?

In de zee drijft een enorme hoeveelheid afval, ook wel plastic soep genoemd. De wereld warmt steeds meer op. De CO2 uitstoot neemt toe. Slechts enkele gevolgen van de manier waarop wij met onze wereld omgaan. Gaan we zo door? Dan wordt de toekomst er niet mooier op. Noodzakelijk dat wij ons daarvan bewust zijn en het belang van duurzaamheid onderstrepen. Het kopen van ecologische producten is een stap in de goede richting. Helaas associëren veel mensen duurzaamheid met saai, duur en niet hip. Wij laten zien dat het anders kan! En hopen dat meer mensen hiermee de overstap maken naar duurzame producten.
 
Een verantwoord assortiment met een eigen verhaal

No Waste Design bestaat uit een duurzaam assortiment van hippe, trendy, mooie en betaalbare woonaccessoires en modeartikelen voor iedereen. Allemaal fairtrade, duurzaam en/of ambachtelijk gemaakt. Tijdens het productieproces staan mens en milieu centraal. En bij het samenstellen van de collectie kijken we niet alleen naar design, maar ook naar het verhaal achter het product.
 
Neem nu de tassen van LOQI, gemaakt door ontwerpers van over de hele wereld. Een breed assortiment met elk een origineel en unieke design. Het uitgangspunt is niet alleen dat ze eco-friendly en betaalbaar moeten zijn. Maar ook dat ze mensen overal ter wereld aanspreken. Hierdoor worden ze meer verkocht en dat is weer goed voor het milieu. Zo komt hun filosofie overeen met die van No Waste Design.
 
Op deze website vind je nog meer leuke en mooie verhalen.

Mocht je tips en/of vragen hebben dan horen wij ze graag.  Alle input is welkom!

No Waste Design, duurzaam en hip!
 

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten! Wij reageren binnen 24 uur.
                                                                    
 info@nowastedesign.nl
  06-10418388
(ma t/m za van 09:00-18:00 uur) 


 

Veilig betalenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
ST_ALL_PRICES  ST_INCLUSIVE  ST_TAXES   

Powered by CCV Shop software webshop