0
Winkelwagen
€ 0,00
Levertijd 1-3 werkdagen
Gratis retour
Tijdelijk 30 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 65,-
No Waste Design online!
Eindelijk is het dan zover: No Waste Design gaat online! Superleuk maar ook heel spannend. Ik ga mijn ‘cocon’ verlaten en het harde werken van de afgelopen maanden zal zich nu moeten gaan vertalen in een lekker lopend bedrijf. Er gaat van alles door mijn hoofd: Hoe wordt het ontvangen? Heb ik overal aan gedacht? En ga zo maar door. Bij de start van dit project heb ik mezelf een deadline gesteld. Mezelf kennende, zou ik namelijk zomaar weer een reden kunnen bedenken waarom de website nog niet af is. Daarom heb ik voor medio april een redactioneel stuk geregeld in plaatselijk blad De Tweeterp en heb ik de openingsdatum op diverse plaatsen gecommuniceerd. Een goeie stok achter de deur. En, laten we wel wezen, uiteindelijk is het ook gewoon een kwestie van DOEN en van daaruit verder werken. Af is de website natuurlijk nooit!
 
Het belangrijkste gaat nu pas komen en dat is er voor zorgen dat mensen No Waste Design ook gaan vinden. De komende maanden zullen o.a. in het teken staan van het verder uitwerken/uitvoeren van de marketingstrategie, optimaliseren en verbeteren van de website en het verruimen van het assortiment met originele en leuke producten met een mooi verhaal. Het zal zeker een drukke tijd worden, maar ik heb er veel zin in!
 
Om jullie hier ook deel van te laten uitmaken zal ik regelmatig een stukje schrijven in mijn blog. Ik wil proberen dit met enige regelmaat te doen. Behalve de laatste nieuwtjes en informatie over No Waste Design zal ik ook regelmatig wat schrijven over o.a. mijn privé leven, zodat jullie mij ook wat beter leren kennen. Tegelijkertijd zal ik jullie voorzien van leuke tips en tricks omtrent  duurzaamheid en lifestyle. Wil je nu al meer weten over No Waste Design en de gedachte hierachter lees dan het stukje Over ons. Hebben jullie op- of aanmerkingen dan hoor ik het graag. Alle input is welkom, ik kan alle hulp gebruiken om van No Waste Design een succes te maken! Ik wens jullie veel shopplezier!
 
Liefs Nikki
  Nikki Zilverentant     05-04-2016 12:33     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 Ank -  14-04-2016

Mooie site Nikki! Ik ben in ieder geval ook erg blij met mijn mooie tasje :-) Hartstikke handig ding en fijn klein op te rollen om mee te nemen! Succes met je site!! Groetjes Ank

 Judith -  07-04-2016

Ziet er heel goed uit! Veel succes en ga het assortiment zeker in de gaten houden :)

 angelique van Houtum -  07-04-2016

Veel Suc6 Nikki! Je hebt een mooie website, complimenten!

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten! Wij reageren binnen 24 uur.
                                                                    
 info@nowastedesign.nl
  06-10418388
(ma t/m za van 09:00-18:00 uur) 


 

Veilig betalenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
ST_ALL_PRICES  ST_INCLUSIVE  ST_TAXES   

Powered by CCV Shop software webshop