0
Winkelwagen
€ 0,00
Levertijd 1-3 werkdagen
Gratis retour
Tijdelijk 30 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 65,-
Loqi opvouwbare tas Sinds 2016 mogen er geen gratis plastic tasjes meer meegegeven worden. Inmiddels zijn er al vele verschillende duurzame alternatieven te vinden. Een van de alternatieven is de mooie, hippe Loqi opvouwbare tas voorzien van een prachtig design. Ik moet bekennen dat ze inmiddels onmisbaar zijn voor mij. Wat ik met name heel erg fijn vind is dat de opvouwbare tasjes heel klein en licht zijn waardoor ik deze altijd makkelijk mee kan nemen. In elke tas heb ik weer een ander design zitten. De Loqi tas is waterdicht en heel erg sterk. De tas is van zodanige kwaliteit gemaakt dat deze maar liefst 20 kilo kan dragen en een hele lange levensduur heeft. De shopper wordt geleverd in een schattig klein tasje die ik als portemonnee gebruik. Ideaal!
 
Het merk Loqi
 
Loqi vindt het belangrijk om tijdens het werken plezier te hebben en tegelijk mooie producten te vervaardigen, die ook nog ecovriendelijk zijn. Er werken mensen met verschillende achtergronden, talen en culturen. Een grote toegevoegde waarde omdat je zo ook veel verschillende meningen bij elkaar brengt.
 
Loqi werkt samen met designers uit de hele wereld om een zo breed mogelijk assortiment met originele prints te creëren. De filosofie hierachter? Hoe meer mensen de tassen mooi vinden, hoe meer mensen ze willen kopen en dus hoe meer mensen er bezig zijn met hergebruik. En dat laatste is natuurlijk het uiteindelijk doel. De tassen zijn allemaal ecovriendelijk en betaalbaar.
 
Leuk weetje: De naam Loqi is een samenvoeging van het Latijnse ‘Loci’ voor locatie en het Chinese ‘ Qi’ voor lucht en levensenergie. Het staat symbool voor de nauwe band tussen het Oosten & Westen.

Kortom: Een mooi bedrijf met een prachtig duurzaam product!
  Nikki Zilverentant     08-06-2016 22:49     Reacties ( 4 )
Reacties (4)
 Merel -  27-06-2016

Leuke blog en mooie tasjes zeg! Stond niet stil bij het verhaal er achter, leuk om dit te weten. Zag ook de kartonnen krukjes en papieren lampen op de site, die vind ik ook echt mooi. Had deze nog nooit gezien.

 Maartje -  27-06-2016

Leuke blog!

 Netty -  16-06-2016

De website ziet er prachtig uit. Je doet het erg goed. Ik ben erg blij met mijn tasje en gebruik dit heel vaak. Het assortiment is 'nog' niet erg groot, maar dat zal vast goed komen in de loop der tijd. Nikki veel succes.

 Ester -  14-06-2016

Wat een mooi bedrijf. Ik heb zelf de tas van het meisje met de parel en krijg heel veel complimentjes. Bedankt voor het leuke tasje!

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten! Wij reageren binnen 24 uur.
                                                                    
 info@nowastedesign.nl
  06-10418388
(ma t/m za van 09:00-18:00 uur) 


 

Veilig betalenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
ST_ALL_PRICES  ST_INCLUSIVE  ST_TAXES   

Powered by CCV Shop software webshop