0
Winkelwagen
€ 0,00
Levertijd 1-3 werkdagen
Gratis retour
Tijdelijk 30 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 65,-
Betaalmogelijkheden

iDEAL

Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankerprogramma bij jouw online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je jezelf niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Tridos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Aan betalen met iDEAL zijn geen extra kosten verbonden.

Pay Pal

Als je wil betalen met Pay Pal dan heb je een bestaand Pay Pal account nodig. Heb je al een Pay Pal account? Selecteer dan bij de stap "betaalwijze"voor Pay Pal. Je wordt doorgestuurd naar de website van Pay Pal. Daar log je in met je Pay Pal account en bevestig je de betaling. Je wordt terug verwezen naar onze pagina als je betaling voltooid is. Je ziet dan een bedanktpagina en ontvangt via de e-mail een bevestiging van je bestelling. Pay Pal biedt bescherming aan de koper als de producten op websites gekocht en betaald zijn met Pay Pal, maar niet zijn geleverd of in goede staat zijn ontvangen.

Aan betalen met Pay Pal zijn geen extra kosten verbonden

Vooraf overmaken

Je kunt ervoor kiezen om het bedrag van de bestelde producten vooraf over te maken. Dit kan handig zijn, wanneer je nog geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. Mocht je kiezen voor vooraf overmaken dan kun je het bestelbedrag overmaken op IBAN NL66 INGB 0007 1050 52 t.n.v. No Waste Design en o.v.v. het ordernummer. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, worden de bestelde producten meteen naar je verzonden.

Aan vooraf overmaken zijn geen extra kosten verbonden.

Betalen bij afhalen

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de betaalmogelijkheid "Betalen bij afhalen". Als je kiest voor betalen bij afhalen, dan kun je door middel van telefonisch contact een afspraak maken om de bestelde producten af te halen op ons vestigingsadres.

Aan betalen bij afhalen zijn geen extra kosten verbonden.

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten! Wij reageren binnen 24 uur.
                                                                    
 info@nowastedesign.nl
  06-10418388
(ma t/m za van 09:00-18:00 uur) 


 

Veilig betalenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
ST_ALL_PRICES  ST_INCLUSIVE  ST_TAXES   

Powered by CCV Shop software webshop