0
Winkelwagen
€ 0,00
Levertijd 1-3 werkdagen
Gratis retour
Tijdelijk 30 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 65,-
The Mercedes Benz Fashion Week-Political Catwalk

Ieder jaar had ik de voornemens om deel te nemen aan Mercedes Benz Fashion Week. En dit jaar is het eindelijk gelukt!

Zoals de titel al zegt; ik heb de Political Catwalk bijgewoond. De ontwerpers van de show hebben kleding ontworpen voor de politici met een bepaalde boodschap. Bij het project Political Catwalk 2017 van  gaan 20 jongeren mode ontwerpen voor politici. Op basis van hun ideeën over politiek & democratie gaan de jongeren, onder begeleiding van designer  mode ontwerpen voor politici. De politici gaan de ontwerpen vervolgens zelf laten zien op tijdens de fashionweek.

Ik vond het een leuke, maar korte show. Ze hebben ook de winnaar bekend gemaakt. Persoonlijk vond ik het ontwerp van degene die het heeft gewonnen ook de mooiste tussen alle andere ontwerpen. Dit was dus de eerste keer dat ik een show had bijgewoond en volgend jaar wil ik zeker meerdere shows bijwonen!

Eerlijk gezegd vond ik het lastig om een outfit uit te kiezen.  Ik vind de trend twee kledingstukken met hetzelfde of juist andere print geweldig! En juist met dit soort evenementen kun je veel inspiratie opdoen! Dus ik heb gekozen voor een bloemenrok met hetzelfde top.

Ik heb het gecombineerd met de Smateria Arial S tas. Ideaal als je alleen je telefoon pasjes en make-up wilt meenemen.De Smateria S tas is uit de mooie collectie Net! Vooral tijdens dit soort evenementen/festivals wil je het liefst zo min mogelijk meenemen. Dan is zo'n tas ideaal en ook niet te zwaar. Ik vond de details van de tas passen bij mijn outfit. Je kunt de tas op verschillende manier dragen bijvoorbeeld als clutch gebruiken of zijwaarts!

Ontwerp van de winnaar:

  Esra Percin     24-07-2017 22:05     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Marit -  25-07-2017

Leuke blog en gave outfit!

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten! Wij reageren binnen 24 uur.
                                                                    
 info@nowastedesign.nl
  06-10418388
(ma t/m za van 09:00-18:00 uur) 


 

Veilig betalenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
ST_ALL_PRICES  ST_INCLUSIVE  ST_TAXES   

Powered by CCV Shop software webshop